Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovo događanje je prošlo.

Boca Istine stand up show by Studio Smijeha

20.07. u 21:00 - 23:30 Free

Trojica komičara iz Studija Smijeha, jedinog comedy kluba u regiji koji već dugo nastupaju skupa, dolaze u Dubrovnik.
Jedan je Zagrepčanin, drugi je Slavonac, a treći je Bosanac.

Kako dečki kažu, nijedan od njih trojice nije baš sasvim normalan, znaju se redovno osramotiti i nije ih sram o tome pričati na pozornici.
U stand up show #BocaIstine ubacili su njihove najbolje fore, najzabavnije priče i dolaze k nama u Dubrovnik da skupa zavrtimo tu bocu!

Nastupaju:

Tin Sedlar – Zagrepčanin – Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove.

Marko Dejanović #NapušenaPanda– Dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”.

Goran Vinčić #Vinča – Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira… uglavnom, ne miruje nikada.

Ulaz je besplatan!

Info

Datum:
20.07.
Vrijeme:
21:00 - 23:30
Cijena:
Free
Kategorija:

Organizator

Valamar Riviera

Lokacija

Trg od Fontane
Iva Dulčića 94
DUBROVNIK, Dubrovačko - neretvanska županija 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Mapa