Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovo događanje je prošlo.

Ciklus književnost u Lazaretima / večer s autorom; Bojan Krivokapić

10.12.2018. u 20:00 - 21:30

Novosadskog pisca Bojana Krivokapića teško je smjestiti u dominantne kategorije, makar kada je riječ o njegovim literarnim vršnjacima. Zaokupljen temama poraća, tranzicije, antifašizma, a sve to kroz glasove likova naglašeno senzibilnih za društvenu nepravdu, Krivokapić se jasno artikulira kao jedan od najangažiranijih i klasno najosjetljivijih pisaca nove generacije na postjugoslavenskom prostoru.

Rođen 1985., Bojan Krivokapić je evidentno mlad, ali iz sebe ima već razmjerno impresivnu biografiju: tri izdane knjige: kratke proze Trči Lilit, zapinju demoni, poetsku Žoharov let i najnoviji roman Proleće se na put sprema. Za svoja djela dobio je rukovet regionalnih nagrada od kojih valja izdvojiti nagradu “Edo Budiša” za najbolju knjigu kratkih priča mladog autora u regiji.

Ovog zanimljivog mladog pisca i aktivistu možete i osobno upoznati 10.prosinca u Art radionici Lazareti gdje će s početkom u 20 sati voditeljica i moderatorica ciklusa Književnost u Lazaretima/Razgovor s autorom razgovarati o  dominantnim temama i motivima njegovih romana.

Info

Datum:
10.12.2018.
Vrijeme:
20:00 - 21:30
Događanje kategorije:
, , ,

Organizator

Art radionica Lazareti
Telefon:
+385 (0)20 324 633
Email:
arl@du.t-com.hr
Website:
www.arl.hr

Lokacija

Lazareti
Ulica Frana Supila 8
DUBROVNIK, Dubrovačko - neretvanska županija 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Mapa