Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovo događanje je prošlo.

Detour / Urban &4 u Dubrovniku

19.07.2019. u 21:00 - 23:00 80Kn – 100Kn

Urban &4 / Detour stižu 19. srpnja u Dubrovnik!

Damir Urban hrvatski je glazbenik i kantautor. Živi umjetnost kroz glazbu, slikarstvo i glumu. Ne pridaje važnost površnim “ovozemaljskim” problemima, već živi kako se u danom trenutku osjeća. Njegova karizma privlači fanove raznih dobnih, nacionalnih i vjerskih skupina, a njegovi live koncerti su prava senzacija, vješto razrađenih detalja i pomno odabranih glazbenih suradnika.Kroz godine glazbene karijere, osvoji je nekoliko Porina: 1996. godine za najbolju vokalnu suradnju za pjesmu S dlana Boga pala si te za produkciju godine, zatim za album godine i najbolji album alternativne rock glazbe za album “Žena dijete”. Taj se album smatra remek djelom hrvatske glazbe i jednim od deset najboljih albuma desetljeća. Nagrađen je sa šest rock nagrada Crni mačak. Dobio je i Porin za album Urban & Hauser.

Urbanu će se pridružiti i grupa Detour.

Detour je danas prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, suvremenog, elektro – akustičnog pop zvuka, bržeg i plesnijeg ritma, začinjenog povremeno drum’n’bass, a u recentnije vrijeme i ponekom country notom. Njihova snaga nije samo u najnovijim uradcima nego i u pjesmama starijeg datuma poput “Ljeto počinje”, “Mjesec”, “Gledano sa strane” i “Prijatelj” koje su se našle na njihova prva dva studijska albuma ‘Detour’ i ‘TV’. Ipak, treći studijski album “A što ak’ ja…” pokazao se prijelomnim u njihovom dotadašnjem djelovanju katapultirajući ih u status velike glazbene pop atrakcije.

Ulaznice za koncert Urbana i Detoura 19.7. su u prodaji u svim Valamar hotelima i kampu Solitudo i online na https://www.valamar-experience.com/hr/dozivljaj/nocni-zivot-zabava
Ulaznice koštaju u pretprodaji 80,00kn, a na dan koncerta 100,00 kn.

Info

Datum:
19.07.2019.
Vrijeme:
21:00 - 23:00
Cijena:
80Kn – 100Kn
Kategorija:
Website:
https://www.facebook.com/events/2146937038762830/

Organizator

Valamar Riviera

Lokacija

Kamp Solitudo
Ulica Vatroslava Lisinskog 60
DUBROVNIK, Dubrovačko - neretvanska županija 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Mapa