Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovo događanje je prošlo.

Izae & Embassy 516 // Koncert

26.09.2019. u 20:00 - 22:00

Drugog dana Festivala vinila, 26. rujna 2019. s početkom od 20h u Art radionici Lazareti nastupit će dugovječni dubrovački bandovi Izae i Embassy 516. Prije početka koncerta od 18h će se održati sajam vinila gdje možete razmjeniti ili kupiti ploče!

Glazbeno – scenski kolektiv “Izae” iz Dubrovnika prepoznato djeluje na kulturno – umjetničkoj sceni od 2005. godine pod vodstvom Adema Gušića. Sastav je uproteklom razdoblju samostalno i u suradnji s izdavačkom kućom Noisy Night Records objavio ukupno 8 studijskih albuma. Izae u svojem postojanju ostavlja pečat na glazbenoj sceni Dubrovnika, Republike Hrvatske i regije od samih početaka, a u radu ovog kolektiva ističe se samozatajnost i veo tajnosti koji bježi od komercijalnih trendova na sceni. Kao suprotnost tome nameće se velika potpora od kolega umjetnika i nadasve glazbenih kritičara koji o posljednjem studijskom albumu “Snivatelj snima” u protekle dvije godine imaju samo riječi hvale. U studenom će također izaći novi album “Kvamb” za Geenger Records koji će se ujedno promovirati na ovom nastupu.

Projekt dubrovačkih glazbenika i vizualnih kreativaca Embassy 516 postoji od 2006. godine, a već tijekom demo statusa slijedile su mnoge potvrde i pobjednički rezultati na natječajima za neafirmirane bendove. Uz pojavljivanja na velikim festivalima, poput InMusica i Terranea te svirke uz bok svjetski poznatim kolegama 2012. izdaju prvi službeni album Surveillance Of The Environment (za zagrebački indie label Geenger Records) uz službenu potporu MTV-ja, čime postaju prvi bend ikad iz Dubrovnika koji je ostvario takvu vrstu suradnje. Drugi album Correlation (28 / 09 / 2018) je pažljivo stvaran i produciran punih pet godina te će publika na ovom koncertu čuti nove skladbe.

Cijena ulaniznice je 30 kn.

Ulaznice za koncerte 26. i 27. 9 po cijeni od 30 kn mogu se kupiti sat vremena prije početka u Art radionici Lazareti. Festivalska ulaznica po cijeni od 50 kn također se može kupiti na ulazu u Art radionici Lazareti. Ulaznice je moguće rezervirati na arl@arl.hr i porukom u inbox na FB stranicu Art radionice Lazareti @ARL.Dbk.

Info

Datum:
26.09.2019.
Vrijeme:
20:00 - 22:00
Kategorija:

Lokacija

Lazareti
Ulica Frana Supila 8
DUBROVNIK, Dubrovačko - neretvanska županija 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)