Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovo događanje je prošlo.

Halo Bing: intervju s Maxom Bunkerom- predstavljanje knjige

20.06.2019. u 20:00 - 22:00

Predstavljanje i razgovor o knjizi Halo Bing: intervju s Maxom Bunkerom! Autor Ivan Sršen je našao put do naše slavne Cvjećarnice u kojoj će nam predstaviti knjigu uz sugovornika Borisa Njavra. Što mu je sve Max napričao, kako je izgledalo to druženje i sve što vas je oduvijek zanimalo u vezi legendarnog stripa Alan Ford- možda je prilika da doznate!!! Pretpostavljamo da to nije sve! Svi koji su dovoljno znatiželjni dođite i očekujte neočekivano!

Knjiga donosi prvi veliki intervju s Maxom Bunkerom u kojem se Bunker obraća izravno svojim vjernim hrvatskim čitateljima i koji je posvećen pedesetoj obljetnici izlaska prvog broja Alana Forda u Italiji. Pored intervjua knjiga sadrži zanimljive fenomenološke tekstove koji prate endemski razvoj i popularnost Alana Forda na ovim prostorima, kao i prevoditeljski genij Nenada Brixyja, uz još nekoliko fanovskih dodataka kao hommage vremenu za generacije koje su odrastale uz Grupu TNT.

Ivan Sršen (kodno ime Sehr Schön) odrastao je na Petoj aveniji i kao dijete bezuspješno tražio Cvjećarnicu, za koju su mu roditelji rekli da je izmišljena. Radi u Zagrebu kao urednik, prevoditelj i pisac, a nakon što je spletom bizarnih okolnosti upoznao Maxa Bunkera odlučio ga je intervjuirati i time srušio četvrti zid na koji se u životu većinom oslanjao.

Antonija Radić agentica je konkurentske tajne grupe koja se infiltrirala kao prevoditeljica kako bi otkrila stvarnu dob Broja Jedan – zbog najnovijih otkrića gaji opravdane sumnje da on prikriva svoje prave godine, da ustvari ne živi u Milanu i da drži svjetske lidere u šaci. Cover identity – talijanistica.

Info

Datum:
20.06.2019.
Vrijeme:
20:00 - 22:00
Događanje kategorije:
, , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/341464263197214/

Organizator

Dubrovačke knjižnice
Telefon:
020/324-084
Email:
press.dkd@gmail.com
Website:
www.dkd.hr

Lokacija

Narodna knjižnica Grad
Ulica od puča 6
Dubrovnik, Dubrovačko - neretvanska županija 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Mapa
Telefon:
020/323-911
Website:
www.dkd.hr