Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovo događanje je prošlo.

Jazz koncert Lada Obradović i David Tixier u Art radionici Lazareti

11.08.2022..21:00 - 22:00

Obradovic – Tixier jazz duo nastupit će 11. kolovoza od 21 h u Art radionici Lazareti. Nakon pet godina od prvog nastupa, u Dubrovnik se vraćaju cijenjeni francuski pijanist David Tixier te hrvatska udaraljkašica i bubnjarka Lada Obradović. Akustični zvuk izmiješan je s elektronikom, poliritmijom, vokoderima i mnogobrojnim loopovima.

Svestrani glazbenici ujedno vode i druge projekte, a učestalo nastupaju širom Europe. Gostovanje u Lazaretima tijekom ljetne turneje prilika je da čujete ovu intrigantnu kombinaciju klavira i udaraljki.

Lada Obradović publici je također poznata kao glumica / bubnjarka Katarina iz Netflixove serije “The Eddy” na kojoj je surađivala s Oscarovcem, filmašem Damienom Chazelleom (‘Whiplash’, ‘La La Land’, ‘First Man’).

Organizaciju ovog koncerta su omogućili Art radionica Lazareti i Audiovizualni centar Dubrovnik uz potporu Ministarstva kulture i medija RH, Grada Dubrovnika te Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika.

Više informacija o izvođačima i glazbi koju stvaraju:
https://www.obradovictixierduo.com
http://www.ladaobradovic.com/
https://www.davidtixier.com

Ulaznice u pretprodaji 50 kn / na ulazu 70 kn; informacije i rezervacije ulaznica na e-mail: arl@arl.hr; inbox naše FB stranice @ARL.Dbk ili inbox IG profila ARL: @arldu.

vidimo se!

 

Info

Datum:
11.08.2022.
Vrijeme:
21:00 - 22:00
Događanje kategorije:
, , ,

Lokacija

Lazaret
DUBROVNIK, Dubrovačko - neretvanska županija 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Mapa
Skip to content