Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovo događanje je prošlo.

#kulturauđiru u Orašcu

26.09. u 18:00 - 21:00
Kultura u điru u subotu, 26. rujna stiže i do Orašca, a program koji će se održati na igralištu Osnovne škole Antuna Masle pripremili su Kinematografi Dubrovnik i Umjetnička galerija Dubrovnik.
Druženje započinje u 18 sati likovnom radionicom za djecu „Slikarstvo je u điru“ koju će voditi muzejska pedagoginja UGD, Ivona Simunovic. Dječica će tako po uzoru na Antuna Maslu, našeg velikog dubrovačkog slikara u njegovom rodnom mjestu, imati priliku oslikavati slikarska platna.
U organizaciji Kinematografa Dubrovnik, s početkom u 19 sati bit će prikazan avanturistički, obiteljski film „Mia i bijeli lav“ koji je prilagođen za sve uzraste. Mia je jedanaestogodišnja djevojčica koja s roditeljima iz Londona seli u Afriku te tamo upoznaje bijelog lava Charlieja. Tijekom odrastanja, Mia i lav Charlie postaju nerazdvojni prijatelji. Kada njen otac odluči prodati Charlieja lovcima kao trofej, Mia kreće u epsku avanturu kako bi ga spasila. U filmu, čiji je redatelj Gilles de Maistre glume Daniah de Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Ryan Mac Lennan i Lionel Newton.
Partneri u projektu Kultura u điru su Grad Dubrovnik, Turistička zajednica Grada Dubrovnika, ustanove u kulturi te gradski kotari/mjesni odbori.
Građani su pozvani da se i na ovom događanju drže preporučenih epidemioloških mjera i da održavaju međusobni razmak.

Info

Datum:
26.09.
Vrijeme:
18:00 - 21:00
Događanje kategorije:
,
Website:
www.momad.hr; www.kinematografi.org

Lokacija

Orašac
Lujaci 2
20234, Orašac, Dubrovačko - neretvanska županija 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Mapa