Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovo događanje je prošlo.

Mjesec hrvatske knjige / Predstavljanje knjige Roberta Torrea ”Ima li života prije smrti?”

08.11.2019. u 18:30 - 19:30
U sklopu programa Mjeseca hrvatske knjige Dubrovačke knjižnice organiziraju predstavljanje knjige „Ima li života prije smrti? – Iskustvo prvog lica“ psihijatra Roberta Torrea, koje će se održati u petak, 8. studenoga s početkom u 18:30 u Čitaonici Narodne knjižnice Grad. Moderator predstavljanja bit će Neven Kepeski.

Robert Torre autor je nekoliko knjiga s područja psihijatrije ovisnosti te u javnosti zapaženog kritičkog pamfleta “Prava istina o psihijatriji”. U svojoj novoj knjizi “Ima li života prije smrti? – Iskustvo prvog lica” sudi život iz samog života. Pokazuje što se iz ovog sada-i-ovdje života, bez ikakvih izvanjskih pretpostavki, može reći o ovom sada-i-ovdje životu.

Iako psihijatar i psihoterapeut, ovdje istupa kao svojevrsni stručnjak za ljudsko iskustvo, jer utemeljenju počela razborito vođenog života psihoterapija naprosto nije dorasla, nego samo egzistencijalistička filozofija. Utoliko je ovo nesvakidašnja knjiga samopomoći, s jasno izloženim odgovorima na pitanja što je život i kako ga živjeti.

Info

Datum:
08.11.2019.
Vrijeme:
18:30 - 19:30
Događanje kategorije:
,

Lokacija

Dubrovačke knjižnice
Znanstvena knjižnica, Ul. Cvijete Zuzorić 4
DUBROVNIK, Dubrovačko - neretvanska županija 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Telefon:
020/324-084
Website:
www.dkd.hr

Organizator

Dubrovačke knjižnice
Telefon:
020/324-084
Email:
press.dkd@gmail.com
Website:
www.dkd.hr