Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovo događanje je prošlo.

Predavanje Olivere Drutter ”Kako zacijeliti povrede iz djetinjstva u odrasloj dobi metodama tjelesno orijentirane terapije (CIR metoda)”

26.09.2019. u 18:00 - 20:00

Kada pričamo o nekoj osobnoj problematici koja nam se u životu neprekidno vraća u različitim odnosima i situacijama, osjetimo bespomoćnost i frustraciju našeg Unutarnjeg djeteta. Bez obzira na to koliko nam je godina, svi imamo Unutarnje dijete kojega često nismo svjesni.

Nerijetko upravo iz pozicije nezrelog Unutarnjeg djeteta donosimo loše odluke i ulazimo u odnose koji nisu dobri za nas jer rezultiraju autodestruktivnošću i destruktivnošću te dovode do nezadovoljstva, depresije, ovisnosti, osjećaja nesigurnosti, anksioznosti, agresije i sl.

Naše Unutarnje dijete je puno više od nezrelosti i ima cijeli dijapazon intenzivnih osjećaja. Njegovim zanemarivanjem odričemo se najboljih dijelova sebe čineći to onako kako su to činile odrasle osobe u našem djetinjstvu. Izs traha da ponovo ne doživimo povrede iz djetinjstva razvijamo potrebu za savršenstvom i na taj način još se više udaljavamo od Unutarnjeg djeteta.
Kvalitete kao što sukreativnost, razigranost, znatiželja, nesputanost, veselje, privrženost, taktilnost, nježnost, upornost i prisutnost kvalitete su Unutarnjeg djeteta koje naša odraslost treba ako želimo više osjećaja slobode, odvažnosti, ljubavi i novina u životu. Korijen odraslosti treba srce i krila djeteta.Stoga, dođite na predavanje i saznajte kako upoznati, prihvatiti i zavoljeti svoje Unutarnje dijete.

Centar za integrativni razvoj je prva škola koja se bavi područjem osobnog razvoja kroz četvorogodišnji program integrativne – tjelesno orijentirane terapije i duhovnosti u Hrvatskoj i u ovome dijelu Europe.

Ovo javno predavanje je ujedno i najava za otvaranje škole Centar za integrativni razvoj (CIR) Dubrovnik.Svi koji žele više saznati o predavačici, radu škole ili ih zanima radionica koju će Olivera Drutter održati na ovu temuu subotu, 28.9.2019. od 9:30 do 14 sati u prostorijama Osnovne škole Ivana Gundulića, Sustjepanska 4, mogu je kontaktirati na broj telefona 091 586 8107 ili putem e-pošte oledrutter@yahoo.com

Za radionicu koja se naplaćuje je potrebna prijava najkasnije do 27. 9. 2019. do 17 sati.
www.oliveradrutter.com
www.cir.hr

Info

Datum:
26.09.2019.
Vrijeme:
18:00 - 20:00
Kategorija:

Organizator

Dubrovačke knjižnice
Telefon:
020/324-084
Email:
press.dkd@gmail.com
Website:
www.dkd.hr

Lokacija

Dubrovačke knjižnice
Znanstvena knjižnica, Ul. Cvijete Zuzorić 4
DUBROVNIK, Dubrovačko - neretvanska županija 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Mapa
Telefon:
020/324-084
Website:
www.dkd.hr