Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovo događanje je prošlo.

Sakupljač Dubrovnik predstavlja: Šimun Stankov – plesna reakcija na izložbu osobnih predmeta

23.07.2020. u 19:00 - 20:00
U sakupljačkom i umjetničkom rezidencijalnom boravku, a u sklopu kolektivne izložbe Sakupljač Dubrovnik u Art radionici Lazareti  boravi, radi i stvara  Šimun Stankov, plesač i koreograf. On će nam u četvrtak, 23. srpnja u 19 h na našoj taraci u Lazaretima (zadnji raštio) pokazati ono na čemu radi.
“Ova izvedba je reakcija na izložbu osobnih predmeta građana koji su kao revija sjećanja i uspomena. Unutar svoje izvedbe posežem za sjećanjima tjelesnog iskustva predstava koje su meni osobno drage i bitne. One ostatke materijala koje sam nekada utjelovio ponovno oživljavam u novoj izvedbi u kojoj ih postavljam u sadašnji trenutak te dopuštam da se ti materijali prilagode i postanu nešto posve novo.”
predstave:
Boli Kolo
Hunting Family #4
Ne čujem te, mrak je
Umjetnik za hitne
“Sakupljač Dubrovnik”  realizira se u sklopu projekta “Mjesto zajednice – razvoj društveno-kulturnog centra Lazareti”. Projekt provode Art radionica Lazareti, Udruga Deša Dubrovnik, Studentski teatar Lero, Dubrovačke ljetne igre i Grad Dubrovnik. ARL je nositeljica projekta “Mjesto zajednice – razvoj društveno-kulturnog centra u Lazaretima” koji je sufinancirala Europska unija sredstvima Europskog socijalnog fonda.
Zahvaljujemo se što omogućavate naš rad i rad umjetnika.

Info

Datum:
23.07.2020.
Vrijeme:
19:00 - 20:00
Događanje kategorije:
, , ,

Lokacija

Lazaret
DUBROVNIK, Dubrovačko - neretvanska županija 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Mapa