Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovo događanje je prošlo.

Solidarnost na djelu

07.12.
Od 05.11.
- 30.11.

U svakodnevnom radu susrećemo se sa sve većim brojem osoba u potrebi za zadovoljavanjem najosnovnijih životnih potreba. Često nismo u mogućnosti svima pomoći, stoga Vas pozivamo da se priključite ovogodišnjoj akciji ”Solidarnost na djelu” i malim nesebičnim odricanjem učinite veliko humano djelo za one u potrebi.
„Solidarnost na djelu“ je tradicionalna sabirna akcija svih društava Hrvatskog Crvenog križa u kojoj se prikupljaju financijska sredstva i materijalna dobra koja su namijenjena za najsiromašnije građane kako bi se doprinijelo ublažavanju njihova siromaštva i socijalne isključenosti.
Ovogodišnju, 49. po redu, akciju „Solidarnost na djelu 2021.“ provodimo pod motom „Ne dvoji, za drugog izdvoji!“. Akcija je započela 8. listopada, a Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik provodit će je do kraja studenoga 2021. godine.
Pozivamo Vas da se priključite ovoj našoj akciji i donirate ili novčane donacije, za koje ćemo mi nabaviti prehrambene proizvode za potrebite, ili osnovne prehrambene proizvodi kao što su brašno, ulje, riža, šećer, sol, tjestenina, riblje i mesne konzerve, mlijeko, keksi, slatki namazi, juha u vrećici.
Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik za ovu akciju otvorilo je poseban žiro račun na koji se mogu uplatiti donacije: IBAN: HR2224070001500015126, MODEL: 00, Poziv na broj: 49, OPIS PLAĆANJA: Solidarnost na djelu 2021.
Ukoliko se odlučite za veću donaciju osnovnih prehrambenih proizvoda i niste u mogućnosti sam nam je donijeti možete nas kontaktirati na e-mail: gdck.dubrovnik@gmail.com ili tel. 020/418811 kako bismo dogovorili preuzimanje istih.
Nadamo se prepoznavanju vrijednosti ove humanitarne akciji i podršci iste. Crveni križ Dubrovnik bit će Vam zahvalan na svakoj pomoći i podršci, u ime onih kojima ćete svojom donacijom bar malo uljepšati život.
Od srca Vam HVALA, ŠTO NAM POMAŽETE POMAGATI!

Organizator

Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik
Telefon:
020 418811
Email:
gdck.dubrovnik@gmail.com
Website:
http://www.crvenikrizdubrovnik.hr/

Lokacija

Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik
Obala pape Ivana Pavla II 61
DUBROVNIK, Dubrovačko - neretvanska županija 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Mapa
Telefon:
020418811
Website:
http://www.crvenikrizdubrovnik.hr/