Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovo događanje je prošlo.

Stanica Sjeverni pol u Luži

24.04. u 16:00
Od 03.12.2018. u 16:00
- 06.01.2019. u 19:00

Stanica Sjeverni pol u Luži otvorena je za naše najmlađe posjetitelje svakim danom od 16:00 do 19:00 sati.

U Luži će sve do kraja zimskih praznika raditi Stanica Sjeverni pol u kojoj će ih svakog dana čekati posebno osmišljeni programi i puno sati zabave u najveselijem mjesecu u godini. Na stanici će se zaustaviti i s djecom igrati i raditi vilenjaci i Djed Božićnjak, Baka Mrazica, Tonka Balonka, slikarica Lena, tete koje pišu dječje priče, ali i one koje plešu, glumci i klaunovi, a sve prema tjednom rasporedu događanja. Pričat će se priče, čitati bajke, slikavati se s Djedom, peći kolače s Bakom, učiti slikati i praviti frizure. Za dobru atmosferu će se posebno pobrinuti i Tintilinić animatori koji će našu stanicu svakodnevno pretvarati u pravu blagdansku igraonicu.

Osim u Stanici, obiteljski programi se nude i u dvorani kina pa će se tamo moći pogledati predstavu Svetog Nikole, Plesni kolaž, Božićnu čaroliju vrtića, Magic winter dance i Pepeljugu ali i zaploviti u prošlost pomoću vremeplova najljepših božićnih filmova svih vremena.

Na povratku doma, subotom i nedjeljom ujutro obavezna je postaja park Pile jer iz pouzdanih izvora znamo da vremenska prognoza najavljuje snijeg točno u podne.

Klikni ispod na detaljan program Stanice Sjeverni pol i Veselog prosinca u Gradu!

Info

Od:
03.12.2018. u 16:00
Do:
06.01. u 19:00
Događanje kategorije:
, , , , ,
Oznake:

Lokacija

Luža
Luža 1
Dubrovnik, Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Mapa