Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovo događanje je prošlo.

Subotnja kava u Galeriji uz izložbu „Prostor izlaganja“, stručno vodstvo

26.10.2019. u 10:00 - 12:00

Umjetnička galerija Dubrovnik u subotu, 26. listopada u 10 sati organizira stručno vodstvo kroz aktualnu izložbu „Prostor izlaganja“ na kojoj izlažu Nina Kurtela, Maja Marković i Natalija Škalić u sklopu programa „Subotnja kava u Galeriji“.
„Subotnja kava u Galeriji“ prepoznatljiv je i izvrsno prihvaćen program Umjetničke galerije Dubrovnik kojom se još više želimo približiti našim sugrađanima i svim posjetiteljima grada Dubrovnika nudeći im drugačiji doživljaj jedne kulturne ustanove. Ovakav vid interakcije s posjetiteljima izvodi se jednom mjesečno kroz aktualne izložbe ili stalni postav.
Kustosica izložbe, dr. sc. Rozana Vojvoda na ovoj će „Subotnjoj kavi u Galeriji“ svim zainteresiranim posjetiteljima, predstaviti sam koncept izložbe te rad tri hrvatske suvremene umjetnice,  Nine Kurtele, Maje Marković i Natalije Škalić, koje osim generacijske bliskosti i školovanja na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, povezuje i sklonost medijskom eksperimentiranju, te izražena osjetljivost za galerijski / muzejski prostor  koji je vrlo često integralni dio njihove umjetničke prakse. Posljedično, ideja za zajedničku izložbu autorica utemeljena je na onim njihovim radovima sa snažno izraženim referencama na prostor izlaganja.

Info

Datum:
26.10.2019.
Vrijeme:
10:00 - 12:00
Događanje kategorije:
,
Website:
www.momad.hr

Organizator

Umjetnička galerija Dubrovnik
Telefon:
+385 (0)20 426 590
Email:
info@momad.hr
Website:
www.momad.hr

Lokacija

Umjetnička galerija Dubrovnik
Ulica Frana Supila 23
DUBROVNIK, Dubrovačko - neretvanska županija 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Mapa
Telefon:
020 426 590
Website:
www.ugdubrovnik.hr