Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovo događanje je prošlo.

The Best in Heritage / Najbolji u baštini 2019

18.11. u 08:00
Od 25.09. u 08:00
- 27.09. u 23:59

Annual, global conference featuring award-winning museum, heritage and conservation projects // Godišnja smotra nagrađenih muzejskih, baštinskih i konzervatorskih projekata svijeta.

Najbolji u baštini 2019 – Utjecajni projekti
 
25-27 rujna 2019., Dubrovnik
Pružajući sveobuhvatan pregled najbolje prakse na svijetu, na ovogodišnjoj konferenciji „Najbolji u baštini / The Best in Heritage“ predstavit će 42 muzejska, baštinska i konzervatorska projekta nagrađena u protekloj godini.
Trodnevni skup se sastoji dva programa, specijalizirani, – IMAGINES, na kojem će se predstaviti laureati vezani uz upotrebu novih tehnologija i multimedije (mobilne aplikacije, web-stranice, animacije itd.), dok će u središnjem programu biti predstavljeni veći, složeni institucionalni projekti, sa svih područja javne memorije (od umjetničkih muzeja do arheoloških, od muzeja budućnosti do muzeja okoliša i muzeja zajednice, te civilnih projekata) i tipova praksi (od državnih obrazovnih programa do konzervacijskih projekata i projekata zaštite).
Sudionici će imati priliku informirati se o trendovima i novitetima u sektoru, ali i sudjelovati u raspravama. Atraktivan društveni program pruža priliku da i osobno upoznaju predstavnike pobjedničkih projekata sa svih strana svijeta.
Konferencija je organizirana u partnerstvu s Europom Nostrom (uz podršku programa Kreativna Europa), Međunarodnim vijećem muzeja (ICOM), s podrškom Grada Dubrovnika, Ministarstva kulture Republike Hrvatske, te pod sponzorstvom tvrtki Meyvaert Glass Engineering i Exponatec Cologne. Lokalni partner su Dubrovački muzeji.

the programme

 

Info

Od:
25.09. u 08:00
Do:
27.09. u 23:59
Događanje kategorije:
, , ,
Website:
https://www.thebestinheritage.com/conference

Organizator

Najbolji u baštini
Telefon:
0915250477
Email:
info@thebestinheritage.com
Website:
https://www.thebestinheritage.com/

Lokacija

Kazalište Marina Držića
DUBROVNIK, Dubrovačko - neretvanska županija 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Mapa