Autorska prava

 

Korištenjem internet stranice kalendar.dubrovnik.hr prihvaćate da je cjelokupan sadržaj na ovim web stranicama (kalendar.dubrovnik.hr) isključivo autorsko i pravno vlasništvo dostavljača sadržaja odnosno organizatora događanja.

Svi sadržaji koji su objavljeni na kalendar.dubrovnik.hr, uključujući vijesti, autorske članke, slike, fotografije, dizajnerska rješenja i sve informacije kao i sav drugi materijal koji se nalazi na portalu, služe isključivo u informativne svrhe. Prilikom unosa navedenih sadržaja organizator događanja odnosno dostavljač sadržaja potvrđuje da posjeduje autorska prava nad istima te preuzima isključivu odgovornost za objavu sadržaja.

Kopiranje je dopušteno samo uz zadržavanje svih napomena i upozorenja o autorskim pravima i vlasništvu bilo koje vrste, te ograničenja od odgovornosti i uputa koja su navedena na web stranicama, što se posebno odnosi na partnerske sadržaje.

Sadržaj ovih web stranica pruža se bez ikakvih jamstava u pogledu točnosti sadržanih informacija. Informacije koje se nalaze na web stranicama korisnik koristi na vlastiti rizik.

Autor se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Skip to content