Loading Događanja

← Natrag na Događanja

Art radionica Lazareti

+385 (0)20 324 633||www.arl.hr

ARL u prostoru dubrovačkih Lazareta danas funkcionira kao organizacija koja programski, produkcijski i organizacijiski svoje aktivosti arikulira i provodi tijekom cijele godine formirajući program i prostor Nezavisnog društveno-kulturnog centra.

Programi i projekti su grupirani u dvije osnovne programske linije:

  1. Umjetnički i kulturni programi/projekti – posvećeni produkciji, distribuciji i razvoju suvremenih umjetnosti,  nezavisne kulture, inovativnih umjetničkih praksi, a koncipirani su također na način da se  događaju tijekom cijele godine: Galerija Otok, Scena Karantena, arists-in-residence, Grad je mrtav. Živio Grad! i dr.
  2. program participacija // protuotrov – zajednički naziv za niz aktivnosti  koje razvijaju kreativne i umjetničke potencijale, potiču aktivnije i otvorenije sudjelovanje u lokalnoj zajednici kroz kreativne, umjetničke i kulturne aktivnosti; uključuju lokalnu zajednicu i širu javnost u procese rada i djelovanja nezavisne umjetničke i kulturne scene – (programi van-institucionale edukacije, razvoj kreativnih potencijala, javnih akcija, partnerski projekti i programi, filmski i video programi, radionice, književne večeri, otvoreni razgovori, okrugli stolovi,  participativni programi i projekti i dr. )
  • Pretraga nije dala rezultate.