Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovo događanje je prošlo.

“Knjige pod stablima” – Mirela Zijadić (“Mirelica Pričalica”), susret s djecom

13.06.2023..18:00 - 19:00

U organizaciji Dubrovačkih knjižnica u utorak, 13. lipnja 2023. u parku Luja Šoletića u Gružu održat će se cjelodnevno događanje “Knjige pod stablima”. Inicijativu za ovaj događaj potaknulo je Kulturno društvo Jadran kad je 2021. godine u okviru programa Ljeto u Gružu u suradnji s Dubrovačkim knjižnicama održano druženje s knjigama “Knjige pod stablima”. 

Program se provodi s ciljem promoviranja i poticanja čitanja te ovim putem pozivamo male i velike čitatelje i one koji će to tek postati, da nam se pridruže.

U jutarnjim satima održat će se program za djecu: u 10 sati naše knjižničarke čitat će priče, a u 11 sati, uz podršku slikara Roberta Kralja i Marte Baće održat će se likovna radionica.

U 18 sati za djecu je planiran susret s “Mirelom Pričalicom”, a za odrasle, u 19:30 sati – susret s književnikom Renatom Baretićem koji će ovom prilikom predstaviti svoj novi roman Zadnja ruka.

Sve ostalo vrijeme, također možete doći Park Luja Šoletića, odmoriti se u hladu i pročitati neku od knjiga koje će se ovom prigodom s polica naših knjižnica “preseliti” pod stabla.

Program se održava uz potporu Grada Dubrovnika, Županije Dubrovačko-neretvanske i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, a ljubitelji knjige, tijekom ovoga ljeta, pod stablima će se imati priliku naći još i na Montovjerni, u Mokošici i Cavtatu.

 

Info

Datum:
13.06.2023.
Vrijeme:
18:00 - 19:00
Događanje kategorije:
, , ,

Organizator

Dubrovačke knjižnice
Telefon:
020/324-084
Email:
press.dkd@gmail.com
Website

Lokacija

Park Gruž
DUBROVNIK, Dubrovačko - neretvanska županija 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Mapa
Skip to content