Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovo događanje je prošlo.

Predstavljanje knjige Karmen Kmetović Prkačin “Od mrvice do lavice”

26.05. u 19:30 - 20:30

U suradnji s Dubrovačkim knjižnicama, u četvrtak, 26. svibnja s početkom u 19 sati u Saloči od zrcala održat će se predstavljanje knjige Od mrvice do lavice autorice Karmen Kmetović Prkačin. Knjigu će, uz autoricu, predstaviti Sonja Šumić i Bartul Vlahović, osnivači nakladničke kuće Fragment i Iris Domazet Malobabić,  uspješna poduzetnica i vlasnica Adriatic Concierge agencije i brenda Unique Adriatic Villas.

Djelo Od mrvice do lavice na vrlo jednostavan i duhovit način govori o osobnoj transformaciji inspiriranoj životnim temama u kojima se može pronaći svaki čitatelj. Stavljajući na papir ugodne i manje ugodne trenutke svoga postojanja, autorica se vodila mišlju kako ono što nju inspirira može poslužiti čitatelju da otpusti strah, da se prihvati i zavoli u svojoj nesavršenosti.

Knjiga opisuje autoričin put preobrazbe od mrvice koja je ljubav zamijenila strahom, do lavice koja je ponovno zavoljela sebe i napokon počela živjeti život punim plućima. Na putu osobnog razvoja dala je otkaz, prošla je bolan proces raskidanja veza s dragim ljudima i iskusila neimaštinu. No, svaka bolna situacija naučila ju je da postane jača, da se zavoli i da na kraju živi slobodno, ispunjeno i autentično.

Knjiga je namijenjena svakomu tko želi spoznati kako slijediti svoju svrhu i biti svoj.

Info

Datum:
26.05.
Vrijeme:
19:30 - 20:30
Kategorija:

Organizator

Dubrovačke knjižnice
Telefon:
020/324-084
Email:
press.dkd@gmail.com
Website:
www.dkd.hr

Lokacija

Saloča od zrcala
DUBROVNIK, Dubrovačko - neretvanska županija 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Mapa