Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovo događanje je prošlo.

Predstavljanje knjige “Snažne godine” I Lucija Kovačević

30.11.2022..19:00 - 20:00

U suradnji s Dubrovačkim knjižnicama, u srijedu, 30. studenoga s početkom u 19 sati u Saloči od zrcala Narodne knjižnice Grad održat će se predstavljanje knjige „Snažne godine“ dubrovačke autorice Lucije Kovačević.
Zbirka poezije i proznih zapisa naslovljena „Snažne godine“ treća su autoričina knjiga, a objavilo ju je Društvo dubrovačkih pisaca. Uz autoricu, knjigu će predstaviti urednica izdanja dr. sc. Katja Bakija, recezentica knjige mag. educ. kroat. Nikolina Kuraica te u ime izdavača prof. Boris Njavro, predsjednik Društva dubrovačkih pisaca. Stihove i prozne ulomke iz „Snažnih godina“ Lucije Kovačević riječju će dočarati Edi Jertec, glumac Kazališta Marina Držića, uz glasovirsku potporu i pratnju prof. Stefani Grbić.

Nova knjiga Lucije Kovačević ujedno je i prigoda za novu suradnju Dubrovačkih knjižnica s ovom – kako će je u predgovoru knjige okarakterizirati dr. sc. Katja Bakija – osebujnom i zanimljivom autoricom, čiji poetski uradci zahtijevaju i zaslužuju posebnu pozornost i pružaju užitak primanja i dijeljenja iskrenih, dubokih i plemenitih ljudskih emocija. Emocija koje našem životu daju svrhu i čine ga bogatijim.

Lucija Kovačević i Dubrovačke knjižnice do sada su u svijet otpravile zbirku stihova „Trenuci neprolaženja“ te zbirku pjesama u prozi „Zahvaćenost životom“. Ovaj put imaju čast i zadovoljstvo pozvati vas da u srijedu, 30. studenoga od 19 sati u Saloči od zrcala svojom nazočnošću i dobrom voljom uveličate predstavljanje autoričinih „Snažnih godina“.

Info

Datum:
30.11.2022.
Vrijeme:
19:00 - 20:00
Događanje kategorije:
,

Lokacija

Saloča od zrcala
DUBROVNIK, Dubrovačko - neretvanska županija 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Mapa

Organizator

Dubrovačke knjižnice
Telefon:
020/324-084
Email:
press.dkd@gmail.com
Website
Skip to content