Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovo događanje je prošlo.
Event Series Event Series: Radionica “Riječ i smisao”

Radionica “Riječ i smisao”

21.06.2023..18:00 - 19:00

U Saloči od zrcala Narodne knjižnice Grad (Od puča 6) započinje ciklus radionica u sklopu programa „Riječ i smisao“. Radionice su namijenjene odraslim osobama, a održavat će se tijekom šest uzastopnih srijeda, počevši od 31. svibnja 2023., u periodu od 18 do 19.30 sati. Završnim susretom, Intenzivom koji će se održati u subotu 8. srpnja 2023. u trajanju od 9 do 13 sati, zaokružit će se ovaj ciklus radionica. 

Tijekom ciklusa obrađivat će se kratke priče iz odabranih djela moderne hrvatske književnosti koristeći se psihoterapijskim metodama i tehnikama pri analizi sadržaja. Cilj radionica je učiti osluškivati i filtrirati duh vremena koji odjekuje u književnim djelima današnjice kroz objektivne vrijednosti i doživljajne vrijednosti, ritam i odabir riječi te njihovim odjecima u nutrini osobe kao poziv na stvaralaštvo, kreativnost, humor i druge načine snaženja, buđenja prkosne moći ljudskog duha i stvaranja mogućnosti za sebe-nadilaženje. 

Prva radionica donosi zabavnu obradu teksta iz knjige „Moramo razgovarati“ autorice Tanje Mravak. Sudionici će dobiti sve potrebne materijale na radionici. Pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže ležernom druženju, razmjeni mišljenja i ideja te razigranom stvaranju nečeg drugačijeg i jedinstvenog. 

Radi ograničenog broja sudionika, mole se svi zainteresirani da se prijave putem e-pošte na informacijska.sluzba@dkd.hr. Radionice provodi Kristina Rožić, magistra znanosti za organizacijsko ponašanje, sa specijalizacijama na području treninga i razvoja, upravljanja promjenom i ljudskim potencijalima, ispred IN MEDIAS RES. 

Program je odobren i sufinanciran od strane Ministarstva kulture i medija.

Info

Datum:
21.06.2023.
Vrijeme:
18:00 - 19:00
Series:
Događanje kategorije:
, ,

Organizator

Dubrovačke knjižnice
Telefon:
020/324-084
Email:
press.dkd@gmail.com
Website

Lokacija

Saloča od zrcala
DUBROVNIK, Dubrovačko - neretvanska županija 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Mapa
Skip to content