Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovo događanje je prošlo.

WADF Svjetsko plesno prvenstvo u artističkim plesovima

24.03.

U hotelu Valamar Lacroma u Dubrovniku država se WADF (World Artistic Dance Federation) – svjetsko plesno prvenstvo u artističkim plesovima te plesni festival Dubrovnik Ekstravaganza u organizaciji agencije DALMATIA AETERNA doo. Manifestacija se održava uz potporu Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika, Turističe zajednice Dubrovačko-neretvanske županije i Valamar grupacije.

Službeni dio natjecanja započinje 23.3.2024. u 18:00 sati te će se na samom početku prvenstva svim sudionicima i gostima obratit gdin Nils Hakan Carlzon kao predsjednik plesne federacije WADF. Tom prigodom natjecatelje i goste će pozdraviti zamjenica Gradonačelnika gđa Jelka Tepšić. Prije službenog početka natjecanja nastupit će KUD Marko Marojica i Mažoretkinje iz Župe dubrovačke.

Međunarodni sudački panel sačinjavaju eminentni domaći i međunarodni plesni stručnjaci na čelu sa hrvatskim plesnim pedagogom g. Markom Cibocijem koji je kreativni direktor cijele manifestacije: “S velikim veseljem isčekujem rasplesani vikend u Dubrovniku. Uvijek mi je velika čast i radost biti dio pozitivne energije povezane sa plesom, WADF Svjetsko Prvensto u Stage Dance plesnim disciplinama te Dubrovnik Dance Extravaganza Plesni Festival SU zasigurno jedna pozitivna stvar kako za kulturu, tako i za djecu i mladež. Veselim se ocjenjivati plesne izvedne te biti dio odlične organizacije. Još jednom veliko hvala glavnom organizatoru, Jeleni Mrčeli na pozivu”.

U dvodnevnom plesnom programu sudjelovat će plesači iz 11 zemalja koji će se natjecati u različitim dobnim skupinama i plesnim kategorijama a od dubrovačkih klubova nastupit će plesači iz Plesnog studia Lazareti, Step ‘N Jazz, Dance studio 3V.

Pojedinci i grupe ponosno će predstavljati svoju zemlju i podržati kulturnu raznolikost te

Organizator

Dalmatia Aeterna
Telefon:
+385 91 7869296
Email:
jelena@dalmatiaaeterna.hr
Website

Lokacija

Valamar Lacroma Dubrovnik
Ul. Iva Dulčića 34
DUBROVNIK, Dubrovačko - neretvanska županija 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Mapa
Skip to content