Loading Događanja

← Natrag na Događanja

Obrt Artur Sebastian design i udruga DART

098 285 398|

Dubrovačka art udruga bez granica ili skračeno DART, Između polača 11
Osnovna djelatnost udruge DART je rad na promicanju kulturnih dobara i vrijednosti, očuvanje i zaštita kulturne baštine i tradicijskih umjetnosti i obrta, odgoja i obrazovanja na području likovne kulture. Već dugi niz godina Udruga surađuje s Galerijom Artur u pripremama i nastupima za maškarane svečanosti u Dubrovniku.
Artur Sebastian design, Od Domina 2

Artur Sebastian Design već godinama ima raznoliki kulturni program, kojim nastoji zadovoljiti kulturne potrebe građana Dubrovnika i njihovih gostiju te gostima ponuditi „sam Grad i njegovo nasljeđe“, pa tako osim bogatog godišnjeg izložbenog programa, sudjeluje i na karnevalskim svečanostima u Gradu. Od samog osnutka dio programske djelatnosti Galerije Artur bio je međunarodna suradnja.

02/2020

Maškarani koncert za zaljubljene

14.02. u 20:00 - 21:30
Kazalište Marina Držića, DUBROVNIK, Dubrovačko - neretvanska županija 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Mapa

Dubrovački simfonijski orkestar će u petak 14. veljače, na dan zaljubljenih, održati prigodan koncert u Kazalištu Marina Držića. Orkestrom će ravnati ugledni američki dirigent Marc Tardue, a neke od naljepših ljubavnih opernih arija izvest će Maja Grgić, Lucija Pećar i sopranistica Andrea Marić.

Više... »
+ Export Events